top of page

Ordføreren trår til!


Foto: Ordfører Marius Roheim Aarvold pakker inn julegaver for Juleaksjonen


Skien Røde Kors har mottatt mange søknader om hjelp til gaver i år. Vi har hatt et samarbeid med NAV, miljøterapeuter ved barneskolene i skien kommune og helsestasjonene i Skien kommune for å nå ut til de som trenger det mest.

I tillegg har det vært mulighet til å søke om hjelp til gaver via nettsidene til Juleaksjonen.


Gaver til 560 barn har blitt kjøpt inn og pakket av frivillige. Det er en stor mengde gaver, og vi har hatt tre pakkedager for å få pakket inn alt.

Frivillige i Skien Røde Kors og privatpersoner har deltatt i pakkingen, og samtlige har uttrykt glede over muligheten til å bidra, men også tristhet over at så mange trenger hjelp.


Ordfører i Skien kommune Marius Roheim Aarvold og varaordfører Jørn Inge Næss bidro med pakking av gaver. Vi i Skien Røde Kors synes at det er fint at politikerne engasjerer seg i nærmiljøet og får en føling med hvordan det står til hos innbyggerne i kommunen.

I tillegg til god pakkehjelp og lyttende ører bidro Skien kommune med hele 50 000 kr til Juleaksjonen. Det er vi veldig takknemlig for ❤️


Hva er det egentlig alle disse barna ønsker seg?

Barn har drømmer og forventninger om hvordan julen skal være, uavhengig av økonomi og tilhørighet. De fleste barn ønsker seg akkurat det samme som alle andre barn; lekebiler, bamser, Lego, dukker, lekekjøkken, vintersko, vinterjakker, klær, gavekort, varme sokker, luer, votter, elektronikk, sykkel, sminke og lignende.

Derfor får familiene muligheten til å sette barnas ønsker på søknadsskjemaene, og vi gjør vårt ytterste for at de skal få noe av det de ønsker seg. Vi har selvsagt et budsjett å forholde oss til, men heldigvis har vi gode mennesker og samarbeidspartnere som hjelper oss.
Foto: Merket godkjent sykkel

Foto: Sykkel fra "På sykkel i Telemark"

På sykkel i Telemark har, til stor glede for mange barn, donert 10 sykler tilpasset barns ønsker og alder til juleaksjonen vår i år. Syklene har blitt gått over og merket godkjent før de blir levert til håpefulle barn.Foto: Odd Harald Olsen fra Barnas Dag

Barnas Dag har donert skolesekker for 10 000 kr til alle barn som ønsket seg det til jul.


Intersport Herkules, Sport Outlet Skien, Trend Sko Herkules og XXL Skien har gitt oss rabatt på flere produkter.


Uten donasjoner og bidrag fra alle disse flotte bedriftene hadde det ikke vært mulig å gi så dyre og flotte gaver som mange har fått.


Tusen hjertelig takk for deres generøse bidrag <3

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page