top of page

O jul med din glede...
Disse blide ansiktene ønsket gjestene velkommen til Julefrokost på selveste julaften.


Skien Røde Kors inviterte barnefamilier, voksne og enslige til julefrokost 24. desember, i samarbeid med Odeon kino, Mathuset, Meny Myren og Nenset Glassverksted AS.

Det kom inn over 40 påmeldinger og vi gledet oss stort.


Frivillige startet julemorgenen tidlig og hentet masse god mat og juice fra Mathuset og Meny Myren og satte kursen mot Skiens beste kino. Der ble vi møtt av en blid ansatt fra Odeon kino som åpnet dørene for oss.
Maten ble dandert og gruppert så godt det lot seg gjøre, og ventetiden startet.

De frivillige ventet spent på at gjestene skulle komme og hadde stilt seg klare til dyst.Kl 8.30 åpnet dørene og gjestene entret rommet til stor begeistring blant de frivillige. De ble ønsket velkommen og ble vist bort til buffetbordet der de kunne forsyne seg av det de ønsket og alt de orket. En frivillig delte ut drikke mens en annen gav julestrømper til barna.

Gjestene ble geleidet videre inn i kinosalen der en tredje frivillig veiledet til riktig sete.

Det virket som gjestene koste seg der de gikk frem og tilbake mellom aulaen og kinosalen for å hente mer mat.


Plutselig senket mørket seg over kinosalen og lerretet lyste opp. I tillegg til å låne ut lokalet til Skien Røde Kors ønsket Odeon kino å gi gjestene en god julefølelse.

"Tre nøtter til Askepott" spilte lystig over skjermen mens tilskuerne fulgte nøye med. Tårer, humring og latter kunne høres i løpet av visningen. Det var god stemning i salen da lysene etter hvert ble slått å igjen.


Gjestene samlet sammen tingene sine, takket for mat og filmvisningen og vandret fornøyd videre ut i juledagen.


Tusen takk til frivillige, Odeon kino, Mathuset, Meny Myren og Nenset Glassverksted as som gjorde dette arrangementet mulig <32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page