top of page

Juletrefest

Foto: frivillige Skien Røde Kors


Lørdag 9. desember inviterte Skien Røde Kors til juletrefest i Steinbruddet 7. Over 170 mennesker meldte seg på, men det var dessverre bare plass til 75 personer inkludert frivillige.


Storsalen ble rigget og pyntet til fest for å gjøre denne kvelden til en koselig og sosial stund for barnefamilier og voksne.


Foto: Storsalen ferdig pyntet


Deltagerne ble ønsket velkommen av våre ivrige og blide frivillige før de ble fulgt inn i storsalen.

Etter hvert som salen fylte seg var spenningen til å ta og føle på. Gleden var stor da tryllekunstneren og entertaineren Håvard Sand entret rommet. Barn og voksne fulgte ivrig med på ablegøyene og underholdningen. Flere fikk lov til å komme opp og bistå Håvard.


Foto: Håvard Sand underholder


Man kan ikke ha en juletrefest uten noe godt å bite i. Meny Saga stilte opp med gratis ribbe, julepølse,medisterkaker, oksekjøtt og mye godt tilbehør for å gjøre førjulstiden litt enklere og bedre for mennesker som trenger det. Det setter vi veldig stor pris på ❤️


Foto: julemat fra Meny Saga


Etter å ha spist seg gode og mette på julemat og dessert ble det arrangert julebingo. Hver familie fikk et bingobrett hver. Tallene ble lest opp og en etter en fikk alle familiene som var til stede en premie ettersom bingobrettene ble fylt opp.


Idet den siste familien fikk utdelt premien ropte et av barna at julenissen stod ute. Alle barna løp bort til vinduet, og der stod han; selveste julenissen. Han vinket ivrig og kom bort til inngangsdøren. Der ble han møtt av spente barn. Julenissen var sliten etter den lange reisen og tok seg en pust i bakken før han delte ut godteposer til barna.

Til barnas store begeistring tok han seg også tid til å ta bilder og selfies sammen med dem.


Foto: Julenissen deler ut godteposer


Tusen takk til alle som gjorde dette til en svært vellykket juletrefest ❤️

T

174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page